Bager sa sedištem LENA

2.999 RSD

  • Bager sa sedistem
  • Kašika se pomera
  • Nosivost do 50kg
  • Robna marka LENA
  • Licenca Nemacka

Opis

Dimenzije
Duzina 65cm
Visina do sedista 37cm
Sirina 27cm
Bager-radna masina ima mogucnosti rotiranja sedista sa utovarnom korpom koja se aktivira izvlacenjem crvene kocnice prema spolja a nalazi se bocno ispod sedista(vidi sliku u punoj velicini)
Utovarna korpa ima dve funkcije: kopanje i podizanje sa isipavanjem tovara koja se pokrece uz pomoc dve poluge koje rade nezavisno jedna od druge. Bager moze da iskopa rupu u dubini 13cm i u duzini 80 cm, rotirajuca radna postava 360° .

O proizvodjacu :
Lena spada medju danasnjim vrhunskih proizvodjaca igracaka plasticnih vozila u Evropi i jedna od retkih kompanija u svetu koja se posebno  fokusira na igracke za decu od 1 godine i vise. Njihova filozofija je da igra sa igrackama nije kraj samo po sebi, nego je nacin da se pomogne deci da dozivljavaju svet kako uce i rastu. Kao rezultat toga Lena proizvodi su izradjeni da budu neverovatno realni i izdrzljivi, bas kao i prava vozila na koja i lice. Proizvodi su ekoloski i izradjeni od plastike(prime smole) nosivosti do 50 kg. Lena proizvodi su namenjeni kako za individualnu tako i institucionalnu upotrebu. 

Ocene

Još uvek nema ocena.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocenu.

NAPOMENA: Nijedan proizvod nema besplatnu poštarinu.U cenu proizvoda nije uračunata poštarina.Nakon obrade porudžbine na meil sledi obaveštenje o slanju paketa kao i o visini otkupa poručeni predmet+poštarina Odbaci