Licencirani dečiji autmobil na akumulator model: BMW GT(12V), Kožno sedište, Meke gume (SM-24010)

OPIS PROIZVODA

Dečiji licencirani automobil BMW GT predstavlja najverniju repliku pravog BMW GT-a za Vaše dete. Ovaj automobil dolazi sa specijalnom opremom I to sa Kožnim sedištem kao I Mekim gumama. Pored toga automobil poseduje dvoja vrata koja se otvaraju opravdavaju znak poznatog proizvođača, dok LED Svetla daju ovom dečijem vozilu upravo izgled pravog automobila. Ovaj model automobila pokreću   dve baterije od 6V/4.5Ah kao I 2 elektromotora snage 380W što će Vašem detetu omogućiti dugo uživanje u vožnji u dvorištu ili parku. Automobil ima dvostruko upravljanje, što znači da ćete biti u mogućnosti da putem daljinskog upravljača frekvencije 2.4 GHz upravljate vozilom dok sa druge strane vozilom može upravljati I dete putem papučice gasa. Sigurnost u vožnji pruža svakako pojas za vezivanje.

 

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

1.   Kožno sedište: Ovaj ozbiljni automobil  dolazi sa veoma udobnim kožnim sedištem koje će vašem detetu pružiti udobnost tokom vožnje.

2. Meke gume od EVA pene: Točkovi napravljeni od kvalitetne EVA pene omogućavaju vožnju po neravnim terenima, a ujedno su jako kvalitetni I dugotrajni.

3. LED Svetla: Automobil ima farove sa LED osvetljenjem I napred I pozadi što će ga učiniti atraktivnim.

4. Snažan akumulator: Vozilo pokreću 2 baterije od po 6V/4.5Ah što obezbedjuje dugu vožnju bez čestog punjenja baterije.

5. Dva snažna elektromotora: Pored 2 jake baterije ovo vozilo dolazi I sa dva elektromotora snage 380W što će obezbediti snažnu vožnju.

6. Daljinski upravljač: Uz kupovinu ovog vozila dobijate I daljinski upravljač, kojim možete upravljati vozilom(napred-nazad, levo-desno).

7. Power displej: Na ovom displeju u svakom trenutku možete videti kapacitivnost baterije.

8. Muzički volan: Automobil dolazi sa funkcionalnim volanom, preko kojeg Vaše dete može upravljati muzičkom zabavom.

9. Muzička zabava:  Sa priključkom za MP3, USB priključkom kao I Bluetooth-om, ovaj motor omogućava reprodukciju omiljene muzike tokom vožnje

10.   Dodatne brzine: Ovaj automobil ima mogućnost vožnje napred u dve brzine I to u sporijoj I bržoj kao I rikverc brzine.

11. Punjač: Ovaj automobil poseduje punjač od 12V/1000mA (AC 220-240V, DC 12V).

12.   Autonomija vožnje: Vaše dete će moći bezbrižno voziti ovaj motor čak 75 minuta bez prestanka!

Dimenzije proizvoda:

Dimenzije proizvoda su(cm) : 106x64x51

Maksimalno opterećenje:

Maksimalno opterećenje je 30kg

Najčešća pitanja i odgovori

·         P: Koliko dugo traje punjenje akumulatora?

·         O: Akumulator ovog dečijeg motora puni se u proseku 8-12 sati. Baterija dolazi prazna ili vrlo malo napunjena. Preporučujemo da prvi put napunite akumulator 12 sati kako biste obezbedili najbolje performanse. Nikada nemojte bateriju puniti više od 20 sati neprekidno.

·         P: Da li je teško namontirati vozilo I šta mi je potrebno od alata?

·         O: Uz vozilo dobijate uputstvo za montažu na kome je na slikovit način objašnjeno kako da u nekoliko koraka namontirate vozilo, dok Vam ja za montažu potreban osnovni alat.

Slanje brzom poštom