Home/Edukativne igračke, Igračke za dečake, Igračke za devojčice/Edukativna igračka voće i povrće sa čičak trakom 36 elemenata

Edukativna igračka voće i povrće sa čičak trakom 36 elemenata

1.500 RSD

Rasprodato

Kreativno edukativna igračka od ukupno 36 elemenata. Dete kroz igru upoznaje različite vrsta povrća i voća. Shvata odnos dela i celine, upoređivanjem njihovih veličina oblika, boja. . .
Za brojne igre dramatizacije. Delovi se povezuju čičak trakom.
Komplet se sastoji od  dve daske za seckanje,dva noža,dva tanjira,dosta voća i povrća(avokado,zelena paprika,bundeva,plavi patlidžan,krompir,mango,banana,pečurka,kivi,crveni luk,kukuruz,paradajz,šargarepa,karambola i crvena jabuka)

 

 

 

Rasprodato

Opis

 Isporuka robe preko kurirske službe,svi troškovi poštarine ne teret kupca.

Komunikacija samo preko meila prodajaigracaka01@gmail.com

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja ili nedostatak elemenata je 24 h od trenutka prijema paketa.

 

Roba se isporučuje preko kurirske službe, a okvirnu cenu transporta saopštiće Vam osoba zadužena za slanje pošiljke i to isključivo slanjem poruke u meilu koji ostavite prilikom poručivanja.Ukoliko ostavite netačan meil ili meil koji nije u funkciji vaša porudžbina ne može biti prihvaćena.

-Kurirska služba isporučuje robu ali je ne unosi u stambeni prostor.
-Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

Sve primljene porudžbine trudimo se da u što kraćem vremenskom periodu obradimo i što pre vas kontaktiramo na meil ostavljen prilikom porudžbine(proveravati redovno i spam/neželjene poruke)

Sva obaveštenja pogledajte na početnoj strani!

Title

Go to Top