Home/Igračke za devojčice/Komplet za pravljenje frizure

Komplet za pravljenje frizure

1.400 RSD

Kreativni set za pletenje kose sadrži aparat za pravljenje kika sa dva i tri nastavka,dve šnale,češalj,papilotnu,plastične makaze i plastičnu presu za kosu.

Veličina pakovanja 33x25x6cm.

Aparat za uvijanje dva ili tri pramena(zavisi od nastavka koji namestite)radi na baterije 2 kom oznaka AA 1,5V posebno se upuju.Koristiti na kosi čija je najmanja dužina do ramena.

Priprema kose za uvijanje-Na nastavku povlačenjem roze plastike naniže zakačite pramen kose za metalni deo,pustite plastiku tako da pričvrsti kosu.Postupak se ponavlja dva ili tri puta zavisi od nastavka.Uključite aparat.Okretanjem nastavka uvija se kosa.Po želji mogu se pramenovi ukrsiti perlama.

Brzo i lako do originalne frizure!

Dimenzije: 26,5×26,5×6,5 cm

 

Šifra proizvoda: 1268139 Kategorija:

Opis

Isporuka robe preko kurirske službe,svi troškovi poštarine ne teret kupca.

Komunikacija samo preko meila prodajaigracaka01@gmail.com

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja ili nedostatak elemenata je 24 h od trenutka prijema paketa.

Roba se isporučuje preko kurirske službe, a okvirnu cenu transporta saopštiće Vam osoba zadužena za slanje pošiljke i to isključivo slanjem poruke u meilu koji ostavite prilikom poručivanja.Ukoliko ostavite netačan meil ili meil koji nije u funkciji vaša porudžbina ne može biti prihvaćena.

-Kurirska služba isporučuje robu ali je ne unosi u stambeni prostor.
-Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

Sve primljene porudžbine trudimo se da u što kraćem vremenskom periodu obradimo i što pre vas kontaktiramo na meil ostavljen prilikom porudžbine(proveravati redovno i spam/neželjene poruke)

Sva obaveštenja pogledajte na početnoj strani!

Title

Go to Top