Auto guralica Pajero

3.250 RSD

Iz višegodisnjeg iskustva u prodaji igračaka, odgovorno Vam tvrdimo da je ovo najbolja i najkvalitetnija guralica za decu.

  • Kvalitetna, elastična i neverovatno jaka plastika
  • Proizvedeno po svim standardima EU (namenjena EU tržištu)
  • Kvalitet omogućava intenzivnu, višegodišnju upotrebu. Otporna je na habanje
  • Guralica laka za upravljanje
  • Auto guralica ima ostavu za sitnice ispod sedišta
  • Dimenzije: ukupna visina 40, dužina 65, širina 26 cm.

Auto guralica Pajero je napravljena od kvalitetne, elastične, ali neverovatno jake turske plastike. Guralica je proizvedena po svim standardima EU (namenjena je tržištu EU).

Kvalitet izrade auto guralice omogućava intenzivnu višegodisnju upotrebu. Otporna je na habanje(grebanje), izdržava i težu decu. Ivice su lepo zaobljene i obrađene, a guralica ima i zaštitu od prevrtanja.

Guralica je odlična igračka koja doprinosi motoričkom razvoju deteta i ono će je koristiti veoma dugo. Dete će se prvo pridržavati za guralicu i uz nju učiti da se podiže i pravi prve korake. Kasnije vožnjom jača mišiće nogu. Auto guralica pajero je laka za upravljanje i manevrisanje.

Ispod sedista je praktična ostava za sitnice, a dimenzije guralice su: ukupna visina 40 cm, dužina 65 cm, širina 26 cm. Ove auto guralice se skoro nikad mehanički ne oštete od upotrebe, dete je preraste, a guralica je i dalje u funkciji.

Opis

Isporuka robe preko kurirske službe,svi troškovi poštarine ne teret kupca.

Komunikacija samo preko meila prodajaigracaka01@gmail.com

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja ili nedostatak elemenata je 24 h od trenutka prijema paketa.

Roba se isporučuje preko kurirske službe, a okvirnu cenu transporta saopštiće Vam osoba zadužena za slanje pošiljke i to isključivo slanjem poruke u meilu koji ostavite prilikom poručivanja.Ukoliko ostavite netačan meil ili meil koji nije u funkciji vaša porudžbina ne može biti prihvaćena.

-Kurirska služba isporučuje robu ali je ne unosi u stambeni prostor.
-Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

Sve primljene porudžbine trudimo se da u što kraćem vremenskom periodu obradimo i što pre vas kontaktiramo na meil ostavljen prilikom porudžbine(proveravati redovno i spam/neželjene poruke)

Sva obaveštenja pogledajte na početnoj strani!

Title

Go to Top