Home/Edukativne igračke/Edukativno kreativna igračka-čaše za pravljenje kupe

Edukativno kreativna igračka-čaše za pravljenje kupe

500 RSD

Minimalni iznos za poručivanje je 1500 din.Pored ovog proizvoda treba poručiti još koji u minimalnoj vrednosti porudžbine od 1500 din.Sve porudžbine čija je ukupna vrednost manja od tog iznosa biće stornirane(ne obraćuju se i ne šalju)

Set igračaka za malu decu koji pomaže deci da razviju fine motoričke pokrete, nauče boje i oblike i na taj način stimuliše radnoznalost i logičko razmišljanje od najranijih dana. Čašice su napravljene od najkvalitetnije plastike veselih boja. U setu se nalazi 10 čašica(od najveće do najmanje) za pravljenje piramide. Lep set koji će sigurno Vaše dete dugo zabavljati.

 

 

Šifra proizvoda: 24021801 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

 Isporuka robe preko kurirske službe,svi troškovi poštarine ne teret kupca.

Komunikacija samo preko meila prodajaigracaka01@gmail.com

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja ili nedostatak elemenata je 24 h od trenutka prijema paketa.

 

Roba se isporučuje preko kurirske službe, a okvirnu cenu transporta saopštiće Vam osoba zadužena za slanje pošiljke i to isključivo slanjem poruke u meilu koji ostavite prilikom poručivanja.Ukoliko ostavite netačan meil ili meil koji nije u funkciji vaša porudžbina ne može biti prihvaćena.

-Kurirska služba isporučuje robu ali je ne unosi u stambeni prostor.
-Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

Sve primljene porudžbine trudimo se da u što kraćem vremenskom periodu obradimo i što pre vas kontaktiramo na meil ostavljen prilikom porudžbine(proveravati redovno i spam/neželjene poruke)

Sva obaveštenja pogledajte na početnoj strani!

Title

Go to Top