Home/Edukativne igračke, Igračke za bebe/Drveni didaktički set šarenih prstenova

Drveni didaktički set šarenih prstenova

1.000 RSD

Minimalni iznos za poručivanje je 1500 din.Pored ovog proizvoda treba poručiti još koji u minimalnoj vrednosti porudžbine od 1500 din.Sve porudžbine čija je ukupna vrednost manja od tog iznosa biće stornirane(ne obraćuju se i ne šalju)

Sa ovom veselom drvenom kulom dete se može igrati satima i upoznati veličine, oblike i boje. Podstiče koordinaciju oči-ruke, i finih motoričkih sposobnosti. Dimenzije artikla su 9x9x12cm napravljenog od drveta.

Komplet se sastoji od drvenog stalka na drvenom postolju,6 drvenih prstenova različitih veličina i boja i jednog završetka kupe u oliku glave životinje.

Prstenovi se nižu na stalak, jedan na drugi.Zadnji završni deo može biti u obliku bubamare,žabe,zeke,mace…šalje se šta trenutno ima na stanju.

Opis

 Isporuka robe preko kurirske službe,svi troškovi poštarine ne teret kupca.

Komunikacija samo preko meila prodajaigracaka01@gmail.com

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja ili nedostatak elemenata je 24 h od trenutka prijema paketa.

Roba se isporučuje preko kurirske službe, a okvirnu cenu transporta saopštiće Vam osoba zadužena za slanje pošiljke i to isključivo slanjem poruke u meilu koji ostavite prilikom poručivanja.Ukoliko ostavite netačan meil ili meil koji nije u funkciji vaša porudžbina ne može biti prihvaćena.

-Kurirska služba isporučuje robu ali je ne unosi u stambeni prostor.
-Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

Sve primljene porudžbine trudimo se da u što kraćem vremenskom periodu obradimo i što pre vas kontaktiramo na meil ostavljen prilikom porudžbine(proveravati redovno i spam/neželjene poruke)

Sva obaveštenja pogledajte na početnoj strani!

Title

Go to Top