Home/Vozila na akumulator/Automobili/Dvosed džip na akumulator ar-19

Dvosed džip na akumulator ar-19

26.500 RSD

Dvosed džip na akumulator,za dva deteta

Baterija:12V 7AH
Pogon na 4 motor
Podržava Usb, MP3,
Bluetooth, Swing funkcija, Vrata se otvaraju
Sigurnosni pojas, Led svetla, Muzika i sirena
Maksimalna brzina: 5-7 km/h
Nosivost: do 30 kg
Vreme punjenja baterije: 8-10h
Vreme vožnje: oko 60 minuta
Dimenzije: 131x86x98cm

Proizvod se isporučuje nenamontiran u fabričkom pakovanju sa uputstvom za sklapanje.

Šifra proizvoda: ar 19 crveni Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

  1. Samo odrasle osobe rukuju sa adapterom i baterijom
  2. Isključite automobil: Pre nego što počnete da punite bateriju, uvek isključite dečiji automobil kako biste izbegli slučajno pokretanje tokom punjenja.
  3. Pronađite priključak za punjenje: Obično se nalazi na nekom delu automobila, često na zadnjoj strani, ali to može varirati u zavisnosti od modela. Proverite uputstva koja su došla uz automobil.
  4. Povežite punjač: Koristite odgovarajući punjač za vaš model dečijeg automobila i priključite ga u priključak za punjenje na automobilu.
  5. Punjenje baterije: Ostavite automobil da se puni prema uputstvima punjača i proizvođača automobila. Vreme punjenja može varirati u zavisnosti od kapaciteta baterije i nivoa napunjenosti.
  6. Pratite punjenje: Budite pažljivi na bilo kakve probleme tokom punjenja, kao što su pregrevanje ili čudni zvukovi. Ako primetite nešto neobično, odmah prekinite punjenje i proverite uputstva.
  7. Isključite punjač: Nakon što je baterija potpuno napunjena, isključite punjač iz utičnice i izvadite priključak iz automobila.
  8. Proverite funkcionalnost: Pre nego što ponovo dozvolite detetu da koristi automobil, proverite da li sve funkcije rade kako treba i da li automobil reaguje na upravljanje kako bi trebao.
  9. Održavanje baterije: Redovno održavajte bateriju kako biste produžili njen vek trajanja. To može uključivati redovno punjenje i izbegavanje dugotrajnog pražnjenja.

Title

Go to Top