Home/Bebi oprema/Gusenica glodalica

Gusenica glodalica

350 RSD

  • Uzrast: od rođenja
  • Laka je za hvatanje
  • Umiruje osetljive bebine desni i zvecka
  • Može se ohladiti u frižideru za bolji učinak umirivanja desni (ne zamrzavati)
  • Igračka podstiče razvoj čula i veština fine motorike
Šifra proizvoda: 200903 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Bebama su prvo potrebne zvečke i glodalice koje će im umiriti osetljive desni kad se zubići spremaju da niknu. Vesela gusenisa je upravo to! Podstiče razvoj čula i fine motorike. Uzrast: od rođenja.

Čula: Osnovna čula vida, dodira, sluha, mirisa – znači da igračka ohrabruje dečiju radoznalost izazivajući reakciju nekog od ovih čula i podstičuče ga da istražuje svet oko sebe. Igračke iz ove kategorije veoma su važne u prvim etapama dečijeg razvoja. Tu spadaju zvečke, glodalice i igračke različitih tekstura i zvučnih efekata.

Fine motoričke veštine: To su veštine koje zahtevaju preciznost, kao na primer uzimanje predmeta između kažiprsta i palca, donošenja predmeta do usta, korišćenje prstića da se predmet okrene, usana i jezika da se okusi i oseti predmet… Ovde spadaju igračke koje mogu da se stiskaju, sorteri, figure, igračke koje se uklapaju, kocke, puzzle, bockalice…

Isporuka robe preko kurirske službe,svi troškovi poštarine ne teret kupca.

Komunikacija samo preko meila prodajaigracaka01@gmail.com

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja ili nedostatak elemenata je 24 h od trenutka prijema paketa.

 

Roba se isporučuje preko kurirske službe, a okvirnu cenu transporta saopštiće Vam osoba zadužena za slanje pošiljke i to isključivo slanjem poruke u meilu koji ostavite prilikom poručivanja.Ukoliko ostavite netačan meil ili meil koji nije u funkciji vaša porudžbina ne može biti prihvaćena.

-Kurirska služba isporučuje robu ali je ne unosi u stambeni prostor.
-Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

Sve primljene porudžbine trudimo se da u što kraćem vremenskom periodu obradimo i što pre vas kontaktiramo na meil ostavljen prilikom porudžbine(proveravati redovno i spam/neželjene poruke)

Sva obaveštenja pogledajte na početnoj strani!

 

Title

Go to Top