Home/Igračke za bebe/Uspavanka,plišana muzička kutija

Uspavanka,plišana muzička kutija

950 RSD

Rasprodato

Minimalni iznos za poručivanje je 1200 din.Pored ovog proizvoda treba poručiti još koji u minimalnoj vrednosti porudžbine od 1200 din.Sve porudžbine čija je ukupna vrednost manja od tog iznosa biće stornirane(ne obraćuju se i ne šalju)

Mesec punjena, plišana igračka za bebe koja svira uspavanku. Dužina 16cm. Poseduje mehanizam koji se navija povlačenjem kanapa.Mogućnost kačenja na kretevac,kolica i bilo koje drugo mesto,

Uzrast: 0+ meseci
NAPOMENA/Kanap povlačiti dotle dok ide lako,nekih 10-15cm.Nikako ne povlačiti suviše to može trajno da ošteti mehanizam!

Rasprodato

Šifra proizvoda: muzička kutija mesec Kategorija: Oznake: ,

Opis

Isporuka robe preko kurirske službe,svi troškovi poštarine ne teret kupca.

Komunikacija samo preko meila prodajaigracaka01@gmail.com

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja ili nedostatak elemenata je 24 h od trenutka prijema paketa.

Roba se isporučuje preko kurirske službe, a okvirnu cenu transporta saopštiće Vam osoba zadužena za slanje pošiljke i to isključivo slanjem poruke u meilu koji ostavite prilikom poručivanja.Ukoliko ostavite netačan meil ili meil koji nije u funkciji vaša porudžbina ne može biti prihvaćena.

-Kurirska služba isporučuje robu ali je ne unosi u stambeni prostor.
-Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

Sve primljene porudžbine trudimo se da u što kraćem vremenskom periodu obradimo i što pre vas kontaktiramo na meil ostavljen prilikom porudžbine(proveravati redovno i spam/neželjene poruke)

Sva obaveštenja pogledajte na početnoj strani!

Title

Go to Top