Auto guralica Pajero

3.300 RSD

Iz višegodisnjeg iskustva u prodaji igračaka, odgovorno Vam tvrdimo da je ovo najbolja i najkvalitetnija guralica za decu.

  • Kvalitetna, elastična i neverovatno jaka plastika
  • Proizvedeno po svim standardima EU (namenjena EU tržištu)
  • Kvalitet omogućava intenzivnu, višegodišnju upotrebu. Otporna je na habanje
  • Guralica laka za upravljanje
  • Auto guralica ima ostavu za sitnice ispod sedišta
  • Dimenzije: ukupna visina 40, dužina 65, širina 26 cm.

Opis

Auto guralica Pajero je napravljena od kvalitetne, elastične, ali neverovatno jake turske plastike. Guralica je proizvedena po svim standardima EU (namenjena je tržištu EU).

Kvalitet izrade auto guralice omogućava intenzivnu višegodisnju upotrebu. Otporna je na habanje(grebanje), izdržava i težu decu. Ivice su lepo zaobljene i obrađene, a guralica ima i zaštitu od prevrtanja.

Guralica je odlična igračka koja doprinosi motoričkom razvoju deteta i ono će je koristiti veoma dugo. Dete će se prvo pridržavati za guralicu i uz nju učiti da se podiže i pravi prve korake. Kasnije vožnjom jača mišiće nogu. Auto guralica pajero je laka za upravljanje i manevrisanje.

Ispod sedista je praktična ostava za sitnice, a dimenzije guralice su: ukupna visina 40 cm, dužina 65 cm, širina 26 cm. Ove auto guralice se skoro nikad mehanički ne oštete od upotrebe, dete je preraste, a guralica je i dalje u funkciji.

Ocene

Još uvek nema ocena.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocenu.

Možda će vam se svideti …