/, Igračke za dečake/Veliki kamion đubretrac LENA

Veliki kamion đubretrac LENA

3.999 RSD

Na zalihama

Kamion đubretarac modernog dizajna od kvalitetne izdržljive plastike, lepo oblikovan i bezbedan za korišćenje.

  • Kvalitetna plastika
  • Jarke boje
  • Nosivost 50 kg, udobno sedište
  • Dimenzije: dužina 65, širina 26, visina 37 cm.
  • Za aktivnu igru
  • Proizvođač Nemačka firma LENA

Na zalihama

Opis

Odlicno osmisljena igracka – kamion đubretarac modernog dizajna. Kamion je projektovan i proizveden tako da zadovolji kako moderan dizajn tako i funkcionalnost, dugotrajnost i maksimalno lako rukovanje tokom igre.

Kamion đubretarac je izrađen od kvalitetne izdrzljive plastike, zivih boja. Lepo oblikovane ivice kamiona đubretarca bez oštrih delova, potpuno su bezbedne za koriscenje. Uz kamion đubratarac dobijaju se i 2 kante / kontejnera. Igračka dolazi upakovana u zastitnu originalnu kutiju.

Dimenzije kamiona đubretarca su: dužina 65 cm, širina 26cm, visina 37cm.

Kamion ima tri osovine i udobno sediste za decu do 50kg tezine.

O proizvodjacu : Lena spada medju danasnjim vrhunskih proizvodjaca igracaka plasticnih vozila u Evropi i jedna od retkih kompanija u svetu koja se posebno  fokusira na igracke za decu od 1 godine i vise. Njihova filozofija je da igra sa igrackama nije kraj samo po sebi, nego je nacin da se pomogne deci da dozivljavaju svet kako uče i rastu. Kao rezultat toga Lena proizvodi su izradjeni da budu neverovatno realni i izdrzljivi, bas kao i prava vozila na koja i liče. Proizvodi su ekoloski i izradjeni od plastike(prime smole) nosivosti do 50 kg. Lena proizvodi su namenjeni kako za individualnu tako i institucionalnu upotrebu.

Ocene

Još uvek nema ocena.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti ocenu.