Igra pamćenja mega memo bajke

500 RSD

Rasprodato

Minimalni iznos za poručivanje je 1500 din.Pored ovog proizvoda treba poručiti još koji u minimalnoj vrednosti porudžbine od 1500 din.Sve porudžbine čija je ukupna vrednost manja od tog iznosa biće stornirane(ne obraćuju se i ne šalju)

Igra memorije je igra koja ima veliki uticaj na razvoj pamćenja kod dece. Ovom igrom na zabavan načim stimulišemo razvoj mišljenja i pažnje, a samim tim i razvoj kognitivnih veština.

Putem igre pamćenja dete vežba vizuelno pamćenje i pažnju.

IGRA MEMORIJE

Pomešati kartice i poređati ih okrenute licem na dole.Svaki igrač tokom igre okreće po dve kartice i pamti njihove slike i položaj.Zadatak se sastoji u pronalaženju dve iste kartice.Igrač koji pronađe dve iste kartice uzima ih sebi i nastavlja da igra dokle god uspešno pronalazi parove.Ako to ne uspe igru nastavlja sledeći igrač.Pobednik je onaj ko sakupi najviše parova.Na svakoj od kartica su otivi iz poznatih bajki.

Dimenzije pakovanja 27x27x4.5

Rasprodato

Šifra proizvoda: mega memo bajke Kategorije: , , , Oznake: ,

Opis

Isporuka robe preko kurirske službe,svi troškovi poštarine ne teret kupca.

Komunikacija samo preko meila prodajaigracaka01@gmail.com

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja ili nedostatak elemenata je 24 h od trenutka prijema paketa.

 

Roba se isporučuje preko kurirske službe, a okvirnu cenu transporta saopštiće Vam osoba zadužena za slanje pošiljke i to isključivo slanjem poruke u meilu koji ostavite prilikom poručivanja.Ukoliko ostavite netačan meil ili meil koji nije u funkciji vaša porudžbina ne može biti prihvaćena.

-Kurirska služba isporučuje robu ali je ne unosi u stambeni prostor.
-Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

Sve primljene porudžbine trudimo se da u što kraćem vremenskom periodu obradimo i što pre vas kontaktiramo na meil ostavljen prilikom porudžbine(proveravati redovno i spam/neželjene poruke)

Sva obaveštenja pogledajte na početnoj strani!

Title

Go to Top