Home/Vozila na akumulator/Automobili/Audi e-tron licencirani BELI

Audi e-tron licencirani BELI

19.500 RSD

Audi model-SM-24011

Licencirani dečiji automobil na akumulator AUDI E-TRON SPORTBACK(12V)

Kožno sedište,

Meke gume

Obostrano otvaranje vrata

Led svetla

Dva elektromotora

Daljinski upravljač

 

 

Šifra proizvoda: Audi E-TRON beli Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

OPIS PROIZVODA

Dečiji licencirani automobil AUDI E-TRON SPORTBACK predstavlja najverniju repliku pravog AUDI E-TRON SPORTBACK-a za Vaše dete. Ovaj automobil dolazi sa specijalnom opremom I to sa Kožnim sedištem kao I Mekim gumama. Pored toga automobil poseduje dvoja vrata koja se otvaraju I time opravdavaju znak poznatog proizvođača, dok LED Svetla daju ovom dečijem vozilu upravo izgled pravog automobila. Ovaj model automobila pokreće snažna baterija  od 12V/4.5Ah kao I 2 elektromotora snage 380W što će Vašem detetu omogućiti dugo uživanje u vožnji u dvorištu ili parku. Automobil ima dvostruko upravljanje, što znači da ćete biti u mogućnosti da putem daljinskog upravljača frekvencije 2.4 GHz upravljate vozilom dok sa druge strane vozilom može upravljati I dete putem papučice gasa. Sigurnost u vožnji pruža svakako pojas za vezivanje.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

1.   Kožno sedište: Ovaj ozbiljni automobil  dolazi sa veoma udobnim kožnim sedištem koje će vašem detetu pružiti udobnost tokom vožnje.

2. Meke gume od EVA pene: Točkovi napravljeni od kvalitetne EVA pene omogućavaju vožnju po neravnim terenima, a ujedno su jako kvalitetni I dugotrajni.

3. LED Svetla: Automobil ima farove sa LED osvetljenjem I napred I pozadi što će ga učiniti atraktivnim.

4. Snažan akumulator: Vozilo pokreće snažna baterija od  12V/4.5Ah što obezbedjuje dugu vožnju bez čestog punjenja baterije.

5. Dva snažna elektromotora: Pored snažne baterije ovo vozilo dolazi I sa dva elektromotora snage 380W što će obezbediti snažnu vožnju.

6. Daljinski upravljač: Uz kupovinu ovog vozila dobijate I daljinski upravljač, kojim možete upravljati vozilom(napred-nazad, levo-desno).

7. Power displej: Na ovom displeju u svakom trenutku možete videti kapacitivnost baterije.

8. Muzički volan: Automobil dolazi sa funkcionalnim volanom, preko kojeg Vaše dete može upravljati muzičkom zabavom.

9. Muzička zabava:  Sa priključkom za MP3, USB priključkom kao I Bluetooth-om, ovaj motor omogućava reprodukciju omiljene muzike tokom vožnje

10.   Dodatne brzine: Ovaj automobil ima mogućnost vožnje napred u dve brzine I to u sporijoj I bržoj kao I rikverc brzine.

11. Punjač: Ovaj automobil poseduje punjač od 12V/1000mA (AC 220-240V, DC 12V).

12.   Autonomija vožnje: Vaše dete će moći bezbrižno voziti ovaj motor čak 75 minuta bez prestanka!

Dimenzije proizvoda:

Dimenzije proizvoda su(cm) : 108x60x47

Maksimalno opterećenje:

Maksimalno opterećenje je 30kg

Najčešća pitanja i odgovori

·         P: Koliko dugo traje punjenje akumulatora?

·         O: Akumulator ovog dečijeg motora puni se u proseku 8-12 sati. Baterija dolazi prazna ili vrlo malo napunjena. Preporučujemo da prvi put napunite akumulator 12 sati kako biste obezbedili najbolje performanse. Nikada nemojte bateriju puniti više od 20 sati neprekidno.

·         P: Da li je teško namontirati vozilo I šta mi je potrebno od alata?

·         O: Uz vozilo dobijate uputstvo za montažu na kome je na slikovit način objašnjeno kako da u nekoliko koraka namontirate vozilo, dok Vam ja za montažu potreban osnovni alat.

Slanje brzom poštom!

Title

Go to Top