Home/Edukativne igračke, Igračke za dečake, Igračke za devojčice/Kreativno edukativna igračka voće i povrće sa čičak trakom

Kreativno edukativna igračka voće i povrće sa čičak trakom

1.200 RSD

Minimalni iznos za poručivanje je 1500 din.Pored ovog proizvoda treba poručiti još koji u minimalnoj vrednosti porudžbine od 1500 din.Sve porudžbine čija je ukupna vrednost manja od tog iznosa biće stornirane(ne obraćuju se i ne šalju)

Kreativno edukativna igračka od ukupno 28 elemenata. Dete kroz igru upoznaje različite vrsta povrća i voća. Shvata odnos dela i celine, upoređivanjem njihovih veličina oblika, boja. . .
Za brojne igre dramatizacije. Delovi se povezuju čičak trakom.
Komplet se sastoji od  dve daske za seckanje, 3 činije,dva noža,voća i povrća(paradajz,limun,paprika,banana,crveni luk,jagoda,bundeva,grožđe,kukurus i plavi patlidžan)

Boja velike činije može biti roze ili žuta(šalje se po slučajnom uzorku odabira šta trenutno ima na stanju.

 

 

 

Šifra proizvoda: 002800 Kategorije: , ,

Opis

Isporuka robe preko kurirske službe,svi troškovi poštarine ne teret kupca.

Komunikacija samo preko meila prodajaigracaka01@gmail.com

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja ili nedostatak elemenata je 24 h od trenutka prijema paketa.

 

Roba se isporučuje preko kurirske službe, a okvirnu cenu transporta saopštiće Vam osoba zadužena za slanje pošiljke i to isključivo slanjem poruke u meilu koji ostavite prilikom poručivanja.Ukoliko ostavite netačan meil ili meil koji nije u funkciji vaša porudžbina ne može biti prihvaćena.

-Kurirska služba isporučuje robu ali je ne unosi u stambeni prostor.
-Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

Sve primljene porudžbine trudimo se da u što kraćem vremenskom periodu obradimo i što pre vas kontaktiramo na meil ostavljen prilikom porudžbine(proveravati redovno i spam/neželjene poruke)

Sva obaveštenja pogledajte na početnoj strani!

 

 

Title

Go to Top