Home/Igračke za bebe/Mekane prve kocke

Mekane prve kocke

850 RSD

Rasprodato

Minimalni iznos za poručivanje je 1200 din.Pored ovog proizvoda treba poručiti još koji u minimalnoj vrednosti porudžbine od 1200 din.Sve porudžbine čija je ukupna vrednost manja od tog iznosa biće stornirane(ne obraćuju se i ne šalju)

Komplet sadrži 6 kocki .U svakoj od kocki je zvečka.Svaka stana kocke sa slikom.Mekani unutrašnji deo od sunđera.Stranice kocke od plastificiranog materijala,lako za održavanje.

Dimenzije jedne kocke 7x7cm

Dimenzije pkovanja 7x14x21cm

Svojim šarenim slikama stimulišu razvoj bebinih čula. Ove kocke su mekane, njima se beba ne može povrediti i veoma su zgodne za igranje. Kocke su ukrašene slikama životinja, voća,vozila i sl, pa ih možete iskoristiti i za učenje prvih reči i pojmova. Ukoliko pak rešite da ih poklonite novopečenim roditeljima, budite sigurni da ste napravili pravi izbor.

NE ŠALJEMO PAKETE ČIJA JE VREDNOST MANJA OD 1000 din

Rasprodato

Opis

Isporuka robe preko kurirske službe,svi troškovi poštarine ne teret kupca.

Komunikacija samo preko meila prodajaigracaka01@gmail.com

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja ili nedostatak elemenata je 24 h od trenutka prijema paketa.

 

Roba se isporučuje preko kurirske službe, a okvirnu cenu transporta saopštiće Vam osoba zadužena za slanje pošiljke i to isključivo slanjem poruke u meilu koji ostavite prilikom poručivanja.Ukoliko ostavite netačan meil ili meil koji nije u funkciji vaša porudžbina ne može biti prihvaćena.

-Kurirska služba isporučuje robu ali je ne unosi u stambeni prostor.
-Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

Sve primljene porudžbine trudimo se da u što kraćem vremenskom periodu obradimo i što pre vas kontaktiramo na meil ostavljen prilikom porudžbine(proveravati redovno i spam/neželjene poruke)

Sva obaveštenja pogledajte na početnoj strani!

Title

Go to Top