Prohodavalica i Interaktivni stočić za bebe 2u1

  • Savršena igračka za bebe koje sede i uče da hodaju
  • Jako zanimljiva tabla sa puno aktivnosti
  • Podstiče razvoj čula i veština Vašeg deteta
  • Uz ovu igračku bebe vežbaju motoriku i ravnotežu
  • Poseduje zvučne i svetlosne efekte
  • Točkovi se mogu zakočiti

Guralica za bebe i Interaktivni stočić ima sjajan način da zabavi bebu i pomogne joj da nauči da hoda. Interaktivna tabla za bebe je jako zabavna i drži bebu zauzetom dok se igra i istražuje, a kada beba krena sa hodalicom da šeta ona pomaže bebi da što duže vežba nogice. Hodalica ima još jednu funkciju, a to je da se može lako pretvoriti u interaktivni stočić za bebe sa zanimljivim igrčkama!

Interaktivna prohodavalica je sjajan način da se beba oslobodi i da ojača mišiće pre nego što se potpuno pusti i krene da hoda. Ova ima i poseban način da se točkovi zakoče ili uspore. Hodalice za bebe su sjajan poklon za sve mališane koji kreću sa tom važnom veštinom, a ova hodalica za bebe je tako slatko dizajnirana da će je beba obožavati! Pravi drugar i pomoćnik!

Interaktivna prohodavalica za bebe sadrži nekoliko zabavnih i stimulativnih igračaka na svojoj interaktivnoj tabli koja se može pretvoriti u stočić za bebe. Mnoge atraktivne igračke podstiču različite motoričke i kognitivne sposobnosti deteta:
– Poboljšava bebine pokrete i veštinu koračanja
– Promoviše razvoj vida: beba može da uči i prepoznaje različite boje
– Razvijanje taktilnih čula: podstiče bebu da dodiruje i da se igra delovima hodalice
– Sposobnost koordinacije ruka-oko: beba se zabavlja ubacujući loptice u koš
– Promoviše sposobnost razmišljanja: vesela muzika podstiče razvoj mozga Hodalica ima podseivu ručku koja se može podići ili supustiti, zavisno od visine deteta. Točkovi imaju dva moda: zaključano i otključano. Kada beba uči da ustaje i oslanja se na noge držite hodalicu zaključanom i neće se pomerati već će dati detetu oslonac. Kada krene sa hodanjem otključajte je i dete će polako ojačati mišiće. Točkovi imaju silikonsku traku protiv klizanja. – Materijali: siguran i ekološki ABS – Pakovanje: upakovano u kutiju – Veličina sklopljene hodalice: 47x47x44cm – Veličina interaktivnog stočića za igru: 33x37x24cm – Podesivi točkovi – možete prilagoditi brzinu u skladu sa stabilnošću Vaše bebe – Podesiva visina ručke u odnosu na visinu deteta – Ova beba hodalica može pomoći bebi da se igra / stoji / hoda

Slanje brzom poštom