Muzički volan za decu 385334

Interaktivni volan je igračka koja deci pruža ne samo zabavu, već i interaktivno učenje i razvijanje motoričkih i senzornih koordinacionih veština.

Igračka je opremljena mnogim zvučnim i svetlosnim efektima koji će učiniti zabavu još privlačnijom.

Nakon uključivanja volana ključem, deca mogu čuti zvuk pokretanja automobila, zbog čega će se osećati kao pravi vozači.
Na desnoj strani volana nalazi se crveno dugme koje se može gurnuti napred ili nazad. Pomeranje dugmeta će izazvati zvuk automobila koji ubrzava, što omogućava deci da preuzmu ulogu vozača i kontrolišu brzinu svog „ automobila” .

U sredini volana nalazi se truba koja ispušta veseo zvuk. Ovo je element koji dodaje realizam igri i podstiče interakciju.
Volan je spojen na mini putnu tablu sa slikom ili crtežom ulice. Okretanjem volana deca mogu da „ voze“ svoj automobil na ovoj mini dasci, koja razvija njihovu motoričku koordinaciju i maštu.
Volan ima dugmad ili zvukove koji predstavljaju pravac udesno i levo i razna zvučna upozorenja o saobraćaju koji pomažu deci da razumeju osnovna pravila na putu.
Ovaj interaktivni volan nije samo igračka, već i obrazovno sredstvo koje pomaže deci da nauče osnovne koncepte vožnje i saobraćaja dok im pruža zabavu i kreativnu igru.

Čičak trakom možete volan fiksirati za sedište automobila,stranicu krevetića,na kolica,šetalicu…

Dimenzije upravljača:

22 cm x 19 cm x 8 cm

Veličina paketa:

19 cm x 26 cm x 11 cm

 

Volan napajaju tri 1,5V AA baterije koje nisu uključene u komplet.

Komplet je namenjen deci od 18 meseci starosti. Igračke imaju CE sertifikat i usklađene su sa EN 71 standardom.