Home/Igračke za bebe/Komplet termo antistatik podloga,6 mekanih vozila i poligon za igru

Komplet termo antistatik podloga,6 mekanih vozila i poligon za igru

3.000 RSD

Rasprodato

Komplet sadrži

-termo antistatik dvostarnu podlogu dimenzije 180x100cm,

-6 mekanih vozila

-poligon za vozila.

Vozila napravljena od tekstilnog materijal i punjena tekstilnim slikonskim vlaknom kao i poligon za vozila napravljeni od izdržljive tkanine koja se lako čisti pranjem u toploj vodi blagim deterdžentom.
Mekani elementi pa čak i ako se mališani slučajno udare njima, to ne boli. Vozila proizvode zviždanje, škripu ili zveckanje, što pomaže senzorni razvoj dece.  tekstilni poligon  se lako sklapa u torbu za odlaganje vozila. Torba ima i ručicu za nošenje.

Termo antistatik podloga napravljena od pene debljine 5mm.Vesele slike sa obe strane.Podloga je od posebnog materijala koji sprečava da hladnoća iz poda prodire u gornji deo.Ne sakuplja prašinu ,lako se čisti vlažnom krpom.Ovaj materijal se vrlo lako reže čuvati je od oštrih predmeta.

Rasprodato

Šifra proizvoda: 1011021 Kategorija:

Opis

Isporuka robe preko kurirske službe,svi troškovi poštarine ne teret kupca.

Komunikacija samo preko meila prodajaigracaka01@gmail.com

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja ili nedostatak elemenata je 24 h od trenutka prijema paketa.

Roba se isporučuje preko kurirske službe, a okvirnu cenu transporta saopštiće Vam osoba zadužena za slanje pošiljke i to isključivo slanjem poruke u meilu koji ostavite prilikom poručivanja.Ukoliko ostavite netačan meil ili meil koji nije u funkciji vaša porudžbina ne može biti prihvaćena.

-Kurirska služba isporučuje robu ali je ne unosi u stambeni prostor.
-Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

Sve primljene porudžbine trudimo se da u što kraćem vremenskom periodu obradimo i što pre vas kontaktiramo na meil ostavljen prilikom porudžbine(proveravati redovno i spam/neželjene poruke)

Sva obaveštenja pogledajte na početnoj strani!

Title

Go to Top