Podloga termo alu-antistatik-školica

2.000 RSD

Rasprodato

 

Podloga za igru sa alu podlogom, praktična za korišćenje, jednostavna za održavanje, laka za nošenje. Podloga sa jedne strane ima sliku sa jarkim bojama dok je sa druge strane specijalna folija koja sprečava prodor hlanoće iz poda.

Podloga je vodootporna, laka za čišćenje. Dovoljno je brisanje vlažnom krpom.

Može se koristiti u kući, dvorištu, na terasi, na plaži. . . Podloga pomaže u razvoju senzorike, motorike i istraživačkog duha.

Materijal/EVA(etilen-vinil-acetat)

Ova podloga može služiti i kao ATISTATIK TERMO PODLOGA za igru.

Prostirke za igru su jako popularna igračka za dečiju sobu.

Podloga,prostirka za igru poplarnije Školica je sjajan način da deca budu fizički aktivna kako na otvorenom tako i u sobi!

Mnogi nisu u situaciji da deci crtaju kredom školicu po betonu.Nikada lakši način da deca igraju popularnu ŠKOLICU,nabavite podlogu i zabava može da počne!

Ova igra je napravljena po uzoru na igru školice i obojena veselim bojama. Uz nju dobijate i 4 plastična paka za bacanje i obeležavanje polja.

Dimenzije prostirke Školice su 200cmx90cm.

Rasprodato

Opis

Isporuka robe preko kurirske službe,svi troškovi poštarine ne teret kupca.

Komunikacija samo preko meila prodajaigracaka01@gmail.com

Rok za reklamacije na eventualna oštećenja ili nedostatak elemenata je 24 h od trenutka prijema paketa.

 

Roba se isporučuje preko kurirske službe, a okvirnu cenu transporta saopštiće Vam osoba zadužena za slanje pošiljke i to isključivo slanjem poruke u meilu koji ostavite prilikom poručivanja.Ukoliko ostavite netačan meil ili meil koji nije u funkciji vaša porudžbina ne može biti prihvaćena.

-Kurirska služba isporučuje robu ali je ne unosi u stambeni prostor.
-Roba se ne isporučuje van granica Republike Srbije.

Sve primljene porudžbine trudimo se da u što kraćem vremenskom periodu obradimo i što pre vas kontaktiramo na meil ostavljen prilikom porudžbine(proveravati redovno i spam/neželjene poruke)

Sva obaveštenja pogledajte na početnoj strani!

Title

Go to Top